UniKrea - Uttryckande Konst och Livsfrågor

 Existentiella samtal om livsfrågor 

©NadjaGruberg

UniKrea - Uttryckande Konst och Livsfrågor är bild, röst, rörelse, musik, poesi, sagor, myter, drömmar, berättande, samtal.

Unikrea - Uttryckande Konst och Livsfrågor

Vad innebär det att leva ett gott liv? Kan smärta och lidande ha en plats i det goda livet? Och måste döden och sorgen över de som inte längre finns i livet göra så ont? Och hur kan vi stå ut med insikten att något vi tänkt hinna med nu är försent? Och hur kan vi leva med vetskapen om att livet är ändligt, att ingen undgår åldrande, sjukdomar, förluster och separationer? Och när detta drabbar oss själva, finns någon att dela våra tankar och känslor med?

Om du bär på dessa och liknande frågor men saknar någon att tala med, kan du vända dig till mig och min stuido på UniKrea - Uttryckande Konst och Livsfrågor.  

Jag erbjuder samtal om existentiella frågor som livet och själva levandet konfronterar oss med. Genom att närma oss det vi inte förstår och våga samtala om det vi helst vill undvika, växer vår förmåga att leva ett meningsfullt liv.

Nadja Gruberg Tel. 0708 - 40 77 61 Vardagar 12.00-16.00

UniKrea - Uttryckande Konst och Livsfrågor är beläget på Fjällgatan 23B i Stockholm, 10 minuters promenad från Slussen. I min studio 3 trappor upp i huset, kan du njuta av ljuset och mötet mellan himmel och hav, och även vända blicken inåt, mot dina inre rum. Här kan vi samtala om det du längtar efter att förstå och behöver formulera och om du vill, också använda andra uttryck som bild, röst, rörelse, musik, poesi och drama, vilka alla ingår i uttryckandets konst. När våra sinnen, känslor, tankar och ord samverkar i formulerandet av vår livshistoria, blir resultatet ökad tillit och förankring i oss själva.

 Nadja Gruberg, UniKrea, Fjällgatan 23B, 3 tr, 116 28 Stockholm 
Tel: 0708-407761  unikrea(at)uttryckandekonst.se  www.unikrea.se 

UniKrea grundades 1986 av Nadja Gruberg, MA i  Expressive Arts Therapy, Dipl. Uttryckandekonst terapeut, Dipl, Bildterapeut, Fil.kand. i Pedagogik, Dramapedagog (RAD). Utbildad i GIM och samtalsterapi. 


 

Text och bild ©Nadja Gruberg 2011-2016

©Nadja Gruberg 2011-2016

Jag är specialicerad på existentiella frågor och sorgbearbetning via samtal och skapande uttryck.

Varje människa bär på en inneboende möjlighet att använda och utveckla sin skapande förmåga.
När vi vänder oss inåt för att söka vårt genuina uttryck, kan nya möjligheter öppna sig.

 

 

UniKrea erbjuder även Uttryckandekonst terapi, GIM och Bildterapi, enskilt eller i grupp.

 

 

 Åter till UniKreas infosida

 Tillbaks till första sidan

  Följ min blogg på http://uttryckandekonst.blogspot.se

UniKrea - Uttryckande Konst och Livsfrågor finns på Facebook.

UniKrea - Uttryckande Konst och Livsfrågor 

 

  Sidan uppdaterad i Firefox 7 April 2016 av ©Nadja Gruberg

All material Copyright ©Nadja Gruberg/UniKrea 2016